Grup de consum

El grup de consum de la Soll neix amb l’objectiu de crear un nou espai cooperatiu per promoure productes de proximitat respectuosos amb el medi natural, la justícia social, a preus assequibles i, al mateix temps, justos per als productors. L’objectiu és que els membres del grup puguin decidir quin tipus de productes volem consumir, a quins productors i beneficiar-nos de les compres col·lectives potenciant una perspectiva social, responsable i sostenible del consum en concordança amb l’ideari de l’entitat. 

El grup està format per socis i sòcies de la Soll que els uneix la inquietud de consumir d’una manera responsable i potenciar la producció local i de proximitat, basant-se en la relació directa entre productor i consumidor.

Els valors del grup incorporen els intrínsecs que ja té l’ideari de la Soll i n’estableixen 8 de principals a l’hora de promoure el consum i productes:

1.   Reducció d’envasos / 0 plàstics

2.   Comerç just / Productes amb justícia social

3.   Productes de proximitat i d’origen

4.   Priorització de la relació directa amb els productors si és possible.

5.   Productes ecològics i sostenibles

6.   Benestar animal

7.   Productes de temporada

8.   Productors socis o sòcies

L’organització del grup és completament horitzontal i totes les feines es distribueixen de forma equitativa entre els membres d’aquest. Es treballa mitjançant comisions especifiques, segons les necessitats del grup, i les decisions es prenen en consens de forma asamblearia.

 

Per qualsevol consulta o suggeriment contacteu amb nosaltres.

 

Si ets un productor i vols oferir o presentar els teus productes ho pots fer en el següent formulari

A %d blogueros les gusta esto: